novo
psihologija duše

PSIHOLOGIJA DUŠE

Džošua Dejvid Stoun
Postoje desetine hiljada knjiga o samopomoći o psihologiji i ljudskim odnosima, međutim, postoji samo nekoliko koje integrišu teme duše i duha. Većina knjiga na tu temu fokusira se na samoostvarenje na nivou ličnosti. Novi talas na polju psihologije je transpersonalni, to je psihologija duše koja će naprednije studente odvesti na put ka monadičkoj psihologiji. U osnovi Psihologije duše, autora de Džošue Dejvida Stouna, je emocionalno isceljenje razoružanjem „negativnog ega“, psihološkog raka koji nas sprečava da delujemo u skladu sa istinskom prirodom i svrhom naše duše.
Podelite:

Raj i pakao su mesta, ali pre svega, to su stanja uma.
Doktor Džošua Dejvid Stoun u svojoj originalnoj knjizi ponavlja reci Sai Babe: „Čovek minus ego jednako Bog.” Iskusni poznavalac transpersonalne psihologije i porodični terapeut, doktor Stoun, uči nas da se naše sveobuhvatno razumevanje sebe i drugih u potpunosti menja kad svoju dušu povežemo sa svojim načinom života. Iako zasnovana na osamnaestogodišnjoj praksi doktora Stouna, ova knjiga nije psihološki pristup duhovnosti. Pre bismo rekli da je duhovni pristup psihologiji svakodnevnog života.
Suština Psihologije duše krije se u emocionalnom isceljenju putem razotkrivanja „negativnog ega”, duhovnog raka koji nas sprečava da se ponašamo u skladu sa svojom istinskom prirodom i pravom svrhom svoje duše. Ova negativna energija tera nas da sigurnost tražimo izvan svog bića - iako je jedina prava sigurnost uzemljena u odgovarajućem odnosu prema sebi i prema božanskom. Da bi nas povela putem duhovnog uzdizanja, Psihologija duše nudi nam novo, inspirativno gledište, koje prevazilazi granice tradicionalne duhovne prakse pružajući nam obilje dostupnih i moćnih meditacija i vežbi, uključujući:• Proces od šest koraka za produhovljenje emocija;• Duhovnu nauku o sedam zraka i dvadeset dve čakre;• Metode za čišcenje negativnih parapsiholoških energija koje sprečavaju rast duše;• Sto najčešcih zamki i prepreka na duhovnom putu.

Pošalji