novo
prizivanje svetlosti

PRIZIVANJE SVETLOSTI

Viktorija Švab
Podelite:
MOĆ JE KONAČNO PREVAGNULA NA JEDNU STRANU.

Nesigurna ravnoteža između četiri Londona stigla je do tačke pucanja. Tama se nadvila nad imperiju Marešovih, koja je nekada vrcala od magije pune života, ostavljajući prostora za uzdizanje jednog drugog Londona.

KO ĆE PROPASTI?

Kel ? za koga se nekada mislilo da je poslednji preživeli Antari - počinje da se koleba, rastrzan između odanosti sukobljenih strana. I, može li Arnes da se oporavi posle tragedije koja ga je zadesila?

KO ĆE SE UZDIĆI?

Lajla Bard, koja je bila običnog porekla, ali nikada običan lopov. Preživela je i napredovala kroz niz magičnih iskušenja. Ali sada mora da nauči da kontroliše magiju, pre nego što je ona iscrpi. U međuvremenu, osramoćeni kapetan Noćne kule, Alukard Emeri, okuplja svoju posadu, pokušavajući da u trci sa vremenom postigne nemoguće.KO ĆE PREUZETI VLAST?Drevni neprijatelj vraća se da preotme krunu, dok pali heroj pokušava da spase svet koji propada.„Ova knjiga ima sve ono što čini klasično delo iz žanra fantastike. Uzbudljiv zaplet, upečatljive likove, fantastični ali ipak uverljivi zaplet. Švabova nam je podarila dragulj od priče… Ovo je knjiga koju treba ceniti.”- Debora Harknes, autorka beststelera New York Times-a, trilogije All Souls.„Očajničko kockanje, magijske bitke i velika žrtva čine ovu knjigu uzbudljivom.”- Kirkus Reviews„Besprekorna proza…gorko-slatki svršetak, prikladan fantastičnom, emotivno nabijenom serijalu koji redefiniše značenje reči „epsko ” .”- Publishers Weekly„Puna magije, spletki, pustolovine, pomalo gusarenja…ova knjiga zaokupiće i odrasle i mlade čitaoce fantastike.”- Booklist
Pošalji