priručnik za zdravu trudnoću

PRIRUČNIK ZA ZDRAVU TRUDNOĆU

Marta Sirs, Vilijam Sirs

Američki stručnjaci za negu dece napisali su detaljan priručnik koji će vam pomoći da trudnoću održavate zdravo - i da rodite zdravu bebu.
Priručnik za zdravu trudnoću je vodič za majke i očeve koji čekaju bebu i koji će im služiti u svim fazama trudnoće - od planiranja začeća pa sve do porođaja - s posebnim osvrtom na načine na koje možete poboljšati zdravlje majke i bebe.
Kako da vam beba bude pametnija i zdravija. Kako se beba razvija i kako se vi fizički i psihički menjate. Kako da zdravo jedete za dvoje, i koristan spisak super namirnica za trudnice. Kako da vežbate i ostanete u formi u trudnoći. Pitanja koja vas muče o testiranjima, aparatima, genetskom savetovanju i opcijama koje imate na porođaju. Kako da zaštitite svoj stomak i prepoznate šta je sve u kući opasno. Saveti o poslu tokom trudnoće. Kako da odaberete pravog lekara i pravu školu za trudnice. Ulazak u svet roditeljstva.I još mnogo toga...Napisana uverljivim tonom karakterističnim za Sirsove, zbog kojeg su njihove knjige dugo među najprodavanijima,Priručnik za zdravu trudnoću je knjiga koja ispunjava sve veće današnje zahteve i koju treba da imaju svi razumni roditelji.

Pošalji