prirodno lečenje štitne žlezde

PRIRODNO LEČENJE ŠTITNE ŽLEZDE

Emili Lipinski
"Prirodno lečenje štitne žlezde" Emili Lipinske, govori o bolestima štitne žlezde od kojih boluje i sama autorka. Nakon godina traženja i utvrđivanja tačne dijagnoze, Emili dolazi do različitih saznanja o lekovima koji se ne dobijaju na recept i piše o istima.

Emili Lipinski je doktor naturopatske medicine; ona takođe ima bolest štitne žlezde. Godinama seborila da dobije ispravnu dijagnozu, a zatim da kontroliše svoje simptome. Posvetivši se istraživanju iradom sa svojim pacijentima, otkrila je da je za lečenje štitne žlezde potrebno mnogo više od lekovakoji se izdaju na recept. Praktični saputnik za milione obolelih od bolesti štitne žlezde, prirodnolečenje uključuje najnovija istraživanja o zdravlju štitne žlezde, a istovremeno nudi i praktičan plan.Počevši sa lako razumljivim poglavljem „Štitna žlezda 101“, dr Lipinski ističe mnoge teme koje susastavni deo razumevanja zdravlja štitne žlezde, uključujući:*Pregled ključnih testova i lekova*Iznenađujući izvori toksičnosti za štitnu žlezdu - i šta učiniti s njima*Kako se neki od najvećih zdravstvenih trendova odnose na zdravlje štitne žlezde, uključujući:*povremeni post, razne dijete, kao i biljke i suplemente*Vrhunski tretmani i terapijeSa ishranom za lečenje štitne žlezde, prilagodljivim planom zasnovanim na hrani koji će vam pomoćida povratite svoju energiju i zdravlje, i 50 recepata za početak, naći ćete poboljšanu energiju,varenje; smanjenje nivoa antitela na štitnu žlezdu; uravnoteženo raspoloženje; pa čak i gubitaktežine. Ukratko, prirodno lečenje štitne žlezde pruža sve alate koji su vam potrebni da sačuvatesvoje zdravlje i uspostavite ravnotežu.

Prolećno čišćenje organizma

16.03.2023.

U toku je velika akcija Prolećno čišćenje organizma, na našem sajtu! Trk da prelistate spisak i nađete svoje favorite. Detaljnije

Pošalji