princeza i obožavateljka

PRINCEZA I OBOŽAVATELJKA

Ešli Poston
"Princeza i obožavateljka" Ešli Poston donosi nam priču o Imodžen Lavlejs, tipičnoj obožavateljki sa nemogućom misijom, a to je sprečavanje smrti njene omiljene junakinje, princeze Amare, koja umire u seriji Zvezdana polja.

Imodžen Lavlejs je tipična obožavateljka sa nemogućom misijom: treba da spreči smrt svoje omiljenje junakinje, princeze Amare od smrti u seriji Zvezdana polja. Problem je u tome što Džesika Stoun, glumica koja tumači lik princeze, svim silama želi da iza sebe ostavi večito budne oči fanova serije.
Slučaj zabune oko identiteta spojiće Imodžen i Džes koje će brzo nakon toga postati neprijatelji. Ali kada iscuri scenario za nastavak Zvezdanih polja i svi znaci budu ukazivali na to da će Džes biti u njemu, ona i i Imodžen će zameniti mesta kako bi pronašle osobu koja je za to odgovorna. To, međutim, zvuči lakše nego što jeste. Novi životi otkriće im nove ljubavi, ali i pokazati drugu stranu fanova. Dok budu tražile krivca koji je javno podelio scenario, usput će morati da se sačuvaju od sopstvenih velikih očekivanja i dobro razmisle o tome šta znači živeti srećno do kraja života.Drugi roman Ešli Poston originalna je modernizacija čuvene priče Kraljević i prosjak.

Pošalji