novo
previranje

PREVIRANJE

Sava Bunčić
Novi roman Save Bunčića, "Previranje", donosi nam mnogo pitanja za čijim odgovorima traga Marko, glavni junak ovog dela. Da li će i kako on prevazići ove prepreke od detinjstva do starosti saznajte u ovom maestralno napisanom delu.

Kako isklesati svoj identitet u stenama surovog sveta današnjice ispunjenom neprekidnim i, uprkos ekonomskom i tehnološkom napretku, sve težim ljudskim izazovima? Kako iznaći put kojim se iz duboke lične nesigurnosti može stići do vere u sebe? Kako izgraditi duboko prijateljstvo ili živeti s njegovim gubitkom? Kako stići do prave ljubavi preko živog blata izdaje? Kako u profesionalnoj karijeri prerasti naivnost i naučiti veštine ovladavanja ljudima? Kako se boriti s nečim beznadežno snažnijim od tebe – opasnom bolešću? Kako podneti očaj činjenja grešaka u roditeljstvu i održati duboku povezanost sa sopstvenim detetom, čak i ako te ono ne razume?

U romanu “Previranje” Save Bunčića, glavna ličnost Marko se očajnički bori da iznađe odgovore na ova i druga pitanja koja se iz njih naizgled beskrajno granaju, tokom njegovog vrludavog putovanja od detinjstva do praga starosti. Hoće li, i kako, uspeti da umesto “radim što moram” u svom životu stigne do “radim što želim”?

Pošalji

PREVIRANJE

Violeta
★★★★★
20.07.2022.
Izvrsna analiza unutarnjih sukoba i lomova, prikazana kroz atraktivnu i dinamičnu priču. Sve preporuke!