novo
prevazilaženje izazova u poslu i životu

PREVAZILAŽENJE IZAZOVA U POSLU I ŽIVOTU

Vejland Koker
"Prevazilaženje izazova u poslu i životu" je inspirativno delo koje donosi duboke uvide i praktične savete za suočavanje s izazovima u savremenom svetu. Autor, Vejland Koker, ističe važnost iskusnog mentora u poslovnim poduhvatima i životu općenito. Kroz ovu knjigu, Koker deli svoje bogato znanje i lične priče, pružajući čitaocima principe za prevazilaženje raznovrsnih prepreka.

Svi smo mi povremeno skloni greškama, predrasudama i ograničenom razmišljanju.

Preduzetnicima je potreban iskusan mentor, osoba velikog znanja koja će im pomoći da izađu na kraj s brojnim izazovima koji ih u današnjem svetu čekaju.

U knjizi Prevazilaženje izazova u poslu i životu Vejland Koker biće vam upravo takav mentor. Pružiće vam principe za prevazilaženje gotovo svake moguće prepreke i podeliće s vama lične priče i situacije u kojima je te principe uspešno primenio. Nije od onih koji vam samo nude instant rešenja za sve vaše probleme. Kao dobar mentor, ukazuje vam na teška pitanja koja treba sebi da postavite.

Ova knjiga ne govori vam šta da mislite, već vas uči kako da mislite, i tako vas priprema ne samo za sadašnjost nego i za budućnost.

Pošalji