prestanite da saborirate sami sebe

PRESTANITE DA SABORIRATE SAMI SEBE

Džudi Ho
Kada posmatramo sa strane, navika da čovek sabotira sebe deluje kao lako rešiv problem. Polazimo od toga kako se cela situacija može prevazići u dva koraka. Prvi – da spoznamo zašto stojimo sebi na putu uspeha. Drugi je da odlučno kažemo – Dosta sa tim! U knjizi Prestanite da saborirate sami sebe, dr Džudi Ho vas uči kako da identifikujete svoje okidače, transformišete misli i ponašanja, a najvažnije od svega, kako da započnete život kakav želite, kombinovanjem dokazanih psiholoških strategija sa praktičnim sredstvima i samoprocenama.

Nagrađivani psiholog i TV ličnost dr Džudi Ho pomaže vam da zaustavite ciklus samosabotaže, raščistite put do dugotrajne sreće i počnete da živite najbolji mogući život pomoću ovog obaveznog vodiča.
Da li ste ikada imali rok za završetak nekog velikog projekta na poslu i shvatili da ste u velikom zaostatku jer ste previše vremena provodili na društvenim mrežama? Ili ste bili uzbuđeni što ćete upoznati nekog novog, ali ste ubedili sebe da ta osoba zapravo nije zainteresovana? Koliko puta ste u januaru bili rešeni da ćete baš te godine konačno smršati da biste već posle nekoliko nedelja odustali od dijete? Ako vam ovi scenariji zvuče poznato, zaglavili ste se u ciklusu samosabotaže.U nekom trenutku svi smo uradili nešto što uopšte nije bilo u našem najboljem interesu i što je podrilo naše namere. Često se čak i najuspešniji ljudi sami sebi ispreče na putu, a da toga nisu ni svesni. U knjizi Prestanite da sabotirate sami sebe, klinički psiholog sa licencom, redovni profesor i televizijska ličnost dr Džudi Ho iznosi novi pogled na samosabotažu kako bi nam pomogla da odgovorimo na dva veoma važna pitanja: Zašto to radimo? Kako da prestanemo?Kombinovanjem dokazanih psiholoških strategija sa praktičnim sredstvima i samoprocenama, doktorka Džudi vas uči kako da identifikujete svoje okidače, transformišete misli i ponašanja, a najvažnije od svega, kako da započnete život kakav želite. Od prve stranice, ovaj praktični i efikasni vodič daje vam strategije i sredstva da napravite dugoročnu, pozitivnu promenu u svom životu.

Pošalji