pravilna linija ishrane zvanični kuvar

PRAVILNA LINIJA ISHRANE - ZVANIČNI KUVAR

Suzan Pirs Tompson
U knjizi Pravilna linija ishrane - Zvanični kuvar, doktorke Suzan Pirs Tompson, naći ćete recepte, kao i mnoštvo saveta, trikova i alata, koje su osmislili članovi zajednice Pravilne linije ishrane – a upravo zahvaljujući njihovom trudu, mašti i inventivnosti nastala je ova knjiga. Između ostalog, u knjizi ćete pronaći i više od 75 ukusnih recepata, uputstva kako da započnete program i kako da istrajete na pravom putu, savete i trikove kako da izvučete maksimum iz nedeljnog plana ishrane, ispovesti članova zajednice Pravilne linije ishrane i njihove fotografije pre no što su pristupili programu i nakon toga, i još mnogo drugih saveta i korisnih sitnica koje će vam pomoći da ostanete zdravi, vitki i slobodni.
Podelite:

Kako da još lakše mršavite
U prvoj knjizi Pravilna linija ishrane dobićete jasne instrukcije kako da se hranite i kako svaki vaš obrok treba da izgleda, ali tu nema konkretnih uputstava za njihovu pripremu. U drugoj, Zvaničnom kuvaru, naći ćete recepte, kao i mnoštvo saveta, trikova i alata, koje su osmislili članovi zajednice Pravilne linije ishrane – a upravo zahvaljujući njihovom trudu, mašti i inventivnosti nastala je ova knjiga.
Pošto se ovaj program razlikuje od svih drugih programa mršavljenja koji postoje, i ovaj kuvar će se razlikovati od svega što ste dosad videli. U njemu se govorio obilnim, šarolikim i hranljivim porcijama, koje su u isto vreme i jednostavne za pripremu. Postoje samo doručak, ručak i večera, i ništa između toga. Ovde se ne pominju nikakve „zdrave grickalice“, jer takve namirnice oživljavaju zavisnost u mozgu i usporavaju gubitak kilograma. Zato se u kuvaru dati nedeljni planovi ishrane za čitavu godinu i za one koji jedu sve namirnice, kao i za one okrenute ishrani na biljnoj bazi.Između ostalog, u knjizi ćete pronaći i:• Više od 75 ukusnih recepata.• Uputstva kako da započnete program i kako da istrajete na pravom putu.• Savete i trikove kako da izvučete maksimum iz nedeljnog plana ishrane.• Ispovesti članova zajednice Pravilne linije ishrane i njihove fotografije pre no što su pristupili programu i nakon toga.• I još mnogo drugih saveta i korisnih sitnica koje će vam pomoći da ostanete zdravi, vitki i slobodni.Zvanični kuvar je nezamenljivi dodatak prvoj knjizi, koja ostaje stub našeg programa, ali mnogi će se upravo preko ovog kuvara upoznati s Pravilnom linijom ishrane i sasvim novim pristupom dijeti.

5 tajni o ishrani za fantastične rezultate

30.08.2021.

Zaboravite dijete koje daju kratkoročne rezultate, izgladnjivanje, preteške režime koji zahtevaju mnogo novca, a pre svega, mnogo vremena. Predstavljamo vam 5 saveta koji će vam pomoći da izmenite nekoliko svojih navika i pomoći vam da za kratko vreme dođete do rezultata. Detaljnije

Pošalji