dobili ste sema

DOBILI STE SEMA

Dastin Tao
"Dobili ste Sema" Dastina Taoa, TikTok senzacija, bestseler Njujork Tajmsa i najiščekivanija knjiga godine po izboru sajta Goodreads. Upoznajte se sa Džuli i Semom, koji čine sve da zaborave jedno drugo.

Džuli je već isplanirala svoju budućnost: napustiće gradić u kojem je odrasla, zajedno sa svojim dečkom Semom. Čeka ih koledž, ali pre toga planiraju da provedu čarobno leto u Japanu. A onda se u trenu sve menja. Sema više nema. Tuga navire sa rušilačkom snagom, a Džuli daje sve od sebe da zaleči duboke rane na srcu kako jedino ume.
Baca sve stvari koje je podsećaju na Sema, čini sve da ga zaboravi. Ali kada u godišnjaku pronađe poruku koju joj je Sem ostavio, uspomene se vraćaju na površinu.
Nadajući se da će čuti njegov glas barem na snimku govorne pošte, ona bira njegov broj. A Sem se javlja.Sada kad joj je sudbina dala drugu priliku da se oprosti sa njim, Džuli shvata da više ne može bez njegovog glasa. I sa svakim pozivom, sve joj je teže da kaže zbogom. Zar je toliko pogrešno što ne želi da se odrekne nemoguće ljubavi?Roman prepun emocija, priča o ljubavi i gubitku vredna svake suze koju ćete proliti. „Zapanjujuće izuzetan debitantski roman. Prelepo.“ – Džulijan Vinters

Pošalji