postavite granice

POSTAVITE GRANICE

Nensi Levin
U knjizi Postavite granice, vrhunski trener životnih veština, motivacioni govornik i spisateljica Nensi Levin pomoći će vam da ustanovite jasne i zdrave granice. Kao vaš vodič i neprekidna podrška, autorka će vam pokazati kako da prikupite hrabrost i živite životom majstora za postavljanje granica.„Rad na ovoj knjizi promenio mi je život. Ako ste i vi godinama izbegavali da postavite granice – promeniće i vama!”, Nensi Levin.

Sami prelazite svoje granice. Niko drugi nije dužan da se stara o tome da vaše granice ne budu prekoračene.
Vrhunski integrativni trener životnih veština pokazuje čitaocima kako da postave zdrave granice da bi dosegli slobodu i stvorili život o kojem oduvek sanjaju, život bez neprijatnosti, prožet iskrenijim odnosima s drugima.
Doživljavate li sebe kao otirač? Prepuštate li drugima da planiraju umesto vas – da biraju film, restoran ili destinaciju za odmor? Da li vam briga o sebi zvuči kao sebičnost? Jeste li ogorčeni na druge jer osećate da ne uzimaju u obzir vaše potrebe?
Jeste li prepoznali sebe? Ako je odgovor DA, ovo je knjiga za vas!
U ovoj knjizi vrhunski trener životnih veština, motivacioni govornik i spisateljica Nensi Levin pomoći će vam da ustanovite jasne i zdrave granice. To nije lako jer pretpostavljamo da će nas postavljanje granica dovesti do konflikta. Nažalost, ako izbegavamo sukobe i postavljanje granica, biramo dugoročno nezadovoljstvo, umesto kratkotrajne neprijatnosti.Čak će i čitaoci koji se užasavaju konflikta i najviše ugađaju drugima u ovoj knjizi pronaći vežbe i praktične alate za sticanje novih navika. Naučićete da prepoznate i popišete svoje granice, posmatrajući ih iz drugačije perspektive. Osmislićete piramidu granica, a zatim ćete odrediti svoju osnovnu granicu i osposobiti sebe da odlučno kažete NE. Kao vaš vodič i neprekidna podrška, Nensi Levin će vam pokazati kako da prikupite hrabrost i živite životom majstora za postavljanje granica.„Rad na ovoj knjizi promenio mi je život. Ako ste i vi godinama izbegavali da postavite granice – promeniće i vama!”, Nensi Levin.

Jeste li srećni?

01.09.2021.

Jeste li se zapitali šta bi vas danas usrećilo? Šta je to što bi danas trebalo da se desi da vi možete da kažete „Danas sam baš srećan“? Jeste li pomislili na nešto što se gotovo sigurno neće ostvariti? Zašto ne osećamo nalet ushićenja zbog sitnica? Detaljnije

Pošalji