posmatrač iz senke

POSMATRAČ IZ SENKE

Barbara Baraldi
"Posmatrač iz senke" Barbare Baraldi priča je o posmatraču iz senke, zlokobnom alteregu koji nosimo u sebi i onom koji nas ubeđuje da nećemo uspeti, te pretvara realnost u naše najgore noćne more.

Posmatrač iz senke je zlokobni alter ego koji nosimo u sebi, onaj koji nam govori da nećemo uspeti, koji hrani našu paranoju i naše najgore noćne more.

Za Auroru su kolege Bruno, Tom i Silvija postali prava porodica koju nikad nije imala. Ali sve će se promeniti kada policija pronađe telo čoveka bez imena i dokumenata pomoću kojih bi mogli da ga identifikuju. Jedini tragovi su zašivena usta, telo povdrgnuto drevnom metodu mučenja i Aurorino ime istetovirano na grudima žrtve.

Osumnjičena da je umešana u ubistvo, ona mora da se bori sa nepoverenjem svojih pretpostavljenih, ali i najbližih saradnika. Čak je i njena veza sa Brunom stavljena na iskušenje. On se pod lažnimimenom uvukao u krug tajnih trka u kojima učestvuju neonacisti i pripadnici organizovanog kriminala, dok su Tom i Silvija previše zauzeti na svojim novim poslovima. I niko od njih ne zna da je postao meta opasnog serijskog ubice.

Pošalji