poslednje što mi je rekao

POSLEDNJE ŠTO MI JE REKAO

Lora Dejv
"Poslednje što mi je rekao" Lore Dejv knjiga je o bračnom paru Majkls, pre nestanka supruga Ovena. Ipak, kako bi ovaj roman dobio dramatičnu notu, on pre nestanka svojoj ženi Hani ostavlja zagonetnu poruku koja pokreće lavinu događaja.

SVI IMAMO PRIČE KOJE NIKADA NISMO ISPRIČALI


„Zaštiti je.“

Jedna rečenica, zagonetka.


Pre nego što je nestao, Oven Majkls poslao je ovu poruku svojoj ženi Hani. Iako je uplašena i zbunjena, Hana odmah shvata na koga se ta poruka odnosi: u pitanju je Bejli, Ovenova ćerka tinejdžerka, koja je kao dete tragično izgubila majku. I koja ne može da podnese ženu koja je stala između nje i njenog oca. Zid između njih dve deluje nepremostiv, a sada su ostale same.

Dok Hanini očajnički pozivi Ovenu ostaju bez odgovora, njegov šef je uhapšen zbog prevare, a policija počinje da ispituje i nju. Hana tada shvata da njen muž nije čovek za kojeg se izdavao, savršeni muž i otac. I da bi Bejli mogla da ima ključ za otkrivanje njegovog pravog identiteta i misterioznog nestanka. Njih dve zajedno kreću u potragu za istinom, ali dok slažu delove Ovenove prošlosti, pred njima se otkriva budućnost kakvu nijedna od njih nije mogla ni da zamisli.

Pošalji