poslednja seansa
rasprodato

POSLEDNJA SEANSA

Agata Kristi
Iako nam je Agata Kristi ponajviše poznata po svojim detektivskim romanima, ova dama je veoma volela i priče strave. Poslednja seansa je knjiga koja sabira dvadeset najboljih priča ove vrste, a u nekima od njih ćete sresti i čuvenog Poaroa i gospođicu Marpl.

Priče o natprirodnom
Vizije, stvorenja koja vrebaju iz senke, susreti sa božanstvima, čovek koji opseda telo mačke – proverite da li su vam sva svetla upaljena kad budete čitali ovu knjigu.
Agata Kristi je sinonim za detektivske romane, ali je volela i priče strave. Iako za motive svojih romana nije često uzimala natprirodne pojave, umela je takve elemente veoma vešto da koristi u pričama. U ovoj knjizi sakupljeno je dvadeset najboljih, onih koje su izdržale sud vremena i koje i danas u čitaocu izazivaju jezu i nespokoj, a u nekima od njih pojavljuju se i čuveni Herkul Poaro i gospođica Marpl.

„Agata Kristi je bila vešt pripovedač. Priče o okultnom inatprirodnom samo su još jedan dokaz da je uvek umela da stvori fantastičnu atmosferu oko misterioznih događaja.“ New York Journal of Books

Pisci rođeni u septembru

02.09.2022.

Kakva paklena ekipa obeležava ovaj septembar?! Samo za vas smo izdvojili neke omiljene citate, isto tako omiljenih autora. Uživajte u ovoj horoskopskoj poslastici. Detaljnije

Pošalji