poreklo

POREKLO

Den Braun

Profesor nauke o simbolima i verske ikonografije Robert Langdon odlazi u muzej Gugenhajm u Bilbao da bi prisustvovao šokantnom otkriću u istoriji čovečanstva koje je realizovao jedan od njegovih bivših studenata sa Harvarda, Edmond Kirš, milijarder i futurolog. Naravno, sve će krenuti naopako i u frenetičnom ritmu jer će Langdon, zajedno sa elegantnom direktorkom muzeja Ambrom Vidal, rešavati tajne koje je Kirš posejao. Uz to će morati da izbegava zamke koje mu nevidljivi neprijatelj postavlja, a moguće je i da ga sama kraljevska porodica ometa u istrazi. Enigme, uzbudljiva otkrića i verske konspiracije su ponovo tu, a čitaoce očekuje i jedno malo iznenađenje u odnosu na prethodne romane.

Od autora „Anđela i demona“, „Da Vinčijevog koda“ i „Inferna“, čiji su romani prevedeni na 56 različitih jezika i prodati u više od 200 miliona primeraka širom sveta, roman „Poreklo“ je roman koji kritika opisuje kao Braunov najbriljantniji i najuzbudljiviji do sad. Zapanjujuće inventivan novi roman najpopularnijeg pisca trilera na svetu.

Ko god da ste.

U šta god da verujete.

Sada će se promeniti.

„Den Braun je majstor intelektualne napetosti.“ Wall Street Journal

„Za sve koji očekuju više od trilera.“ Sunday Times

Tajno društvo ili društvo puno tajni?

04.07.2022.

Den Braun američki je pisac trilera. Najpoznatiji je po serijalu knjiga o Robertu Langdonu. Njegovi romani su potrage za relikvijama iz rane epohe hrišćanstva, sa motivima umetnosti, kriptografije, simbola, kodova i teorija zavere. Romani Anđeli i demoni, Da Vinčijev kod i Inferno, adaptirani su u istoimene filmove, sa Tomom Henksom u ulozi Roberta Langdona. Detaljnije

Pošalji