novo
poljubac u ponoć

POLJUBAC U PONOĆ

Eloiza Džejms
Knjiga "Poljubac u ponoć" autorke Eloize Džejms donosi priču o gospođici Kejt Doltri koja ne veruje u bajke niti u srećan kraj. Kada je maćeha prisili da ode na bal, Kejt upoznaje princa Gabrijela i otkriva da je on sve samo ne šarmantan. Sledi nadmudrivanje i borba dve volje, iako oboje znaju da njihova uzajamna neodoljiva privlačnost ne vodi nikuda. Gabrijel je obećan drugoj ženi – princezi, a brak sa njom će ispuniti njegove ambicije. Gabrijelu se njegova verenica dopada, što je poželjan obrt, ali je ne voli. Trebalo bi da se udvara svojoj budućoj nevesti, a ne duhovitoj ali siromašnoj lepotici poput Kejt, koja odbija da bude očarana. I pored toga što ima kume i staklene cipelice, "Poljubac u ponoć" je jedina bajka u kojoj se sudbina urotila da uništi svaku šansu da Kejt i Gabrijel budu srećni do kraja života. Sem ako princ ne odbaci sve što ga čini plemenitim... Sem ako neposlušno srce ne nadvlada želju za bogatstvom... Sem ako jedan poljubac kad otkuca ponoć ne promeni sve. "Poljubac u ponoć" Eloize Džejms je očaravajuća priča o ljubavi, sudbini i borbi za sreću.

Gospođica Kejt Doltri ne veruje u bajke… a ni u srećan kraj.

Kada je maćeha prisili da ode na bal, Kejt upoznaje princa i nalazi da je on sve samo ne šarmantan. Sledi nadmudrivanje i borba dve volje, mada oboje znaju da njihova uzajamna neodoljiva privlačnost ne vodi nikuda. Jer Gabrijel je obećan drugoj ženi – princezi, a brak sa njom će ispuniti njegove okrutne ambicije.

Gabrijelu se njegova verenica dopada, što je poželjan obrt, ali je ne voli. Očigledno, trebalo bi da se udvara svojoj budućoj nevesti, a ne duhovitoj ali siromašnoj lepotici koja odbija da bude očarana.

I pored toga što ima kume i staklene cipelice, ovo je jedina bajka u kojoj se sudbina urotila da uništi svaku šansu da Kejt i Gabrijel budu srećni do kraja života.Sem ako princ ne odbaci sve što ga čini plemenitim…Sem ako neposlušno srce ne nadvlada želju za bogatstvom…Sem ako jedan poljubac kad otkuca ponoć ne promeni sve.

Pošalji