poklapanje

POKLAPANJE

Harlan Koben
Po izboru mnogih časopisa, knjiga "Poklapanje" Harlana Kobena proglašena je za jednu od najboljih ove godine, a vodi nas na selu Ramapo, gde istina ubija. Zaplovite u ovaj napeti roman i prepustite se ovoj sjajnoj zaveri.

Živeo si u laži, a istina te može ubiti.
Najbolja knjiga po izboru časopisa USA Today, Wall Street Journal i Publishers Weekly
Šokantno genetsko poklapanje razotkriće mračne porodične tajne.
Vajld se vraća u planinu Ramapo posle više meseci odsustva i propalog pokušaja da živi porodičnim životom koji je potvrdio ono što je već znao: sazdan je da živi sam, bez udobnosti i stega modernog života.
Kad iznenada dobije obaveštenje od genealoškog portala da je pronađeno poklapanje sa njegovim DNK profilom, Vajld se približava svojoj prošlosti više no što je ikad sanjao, i konačno ulazi u trag svom ocu. No kad ga upozna, ostaje uskraćen za željene odgovore, samo se otvaraju nova pitanja. Vajld se u očaju hvata za poslednji preostali trag i obraća se daljem rođaku, koji naprasno nestaje nakon košmarnog skandala u kojem se našao.Da li se njegovom rođaku odavno spremala propast? Ili je žrtva neverovatno složene zavere? I kakve to veze ima sa čovekom ranije poznatim kao Stranac, opasnim beguncem sa sve većim brojem sledbenika čija misija i metodi s vremenom postaju sve opasniji?„Koben je jedan od najboljih pisaca svih vremena.“– Džilijen Flin„Savremeni majstor zapleta i obrta.“– Den Braun„Koben vas nikad, nikad ne razočara.“– Li Čajld

Pošalji