poklanjam ti zvezde

POKLANJAM TI ZVEZDE

Džodžo Mojes
Od autorke bestselera Dok nisam srela tebe Džodžo Mojes stigao je novi roman, koji slavi hrabrost i snagu prijateljstva. Nezaboravna, strastvena i romantična priča Poklanjam ti zvezde britanske spisateljice konačno je tu. Nova knjiga Džodžo Mojes Poklanjam ti zvezde zasnovana je na istinitoj priči iz američke prošlosti.

Nezaboravna, strastvena i romantična, ljubavna priča koja slavi hrabrost i snagu prijateljstva.
Željna da napusti monotoniju Engleske, Alis Rajt se zaljubljuje u privlačnog Amerikanca i donosi impulsivnu odluku da prihvati njegovu ponudu za brak.
Ali njen novi život u malom, konzervativnom rudarskom gradu u Kentakiju u vreme Velike depresije još je klaustrofobičniji. Sve dok ne upozna Mardžeri O’Her. Nezavisna i neukrotiva, Mardžeri nikada ni za šta nije tražila dozvolu od muškarca, a sada je rešena da donese čaroliju knjiga u najudaljenije i najsiromašnije kutke ove regije.
Na konjima, kroz divlje planine i šume, često se suočavajući sa opasnostima, ali i predrasudama i neznanjem, Alis, Mardžeri i još tri izvanredne žene otkriće slobodu, prijateljstvo, ljubav i život kakav im pripada.

Pošalji