partitura mog života

PARTITURA MOG ŽIVOTA

Zubin Mehta
Autobiografija Zubina Mehte, Partitura mog života, donosi uzbudljivu priču svetski poznatog dirigenta, koji je ranih četrdesetih godina prošlog veka krenuo iz Bombaja, a tokom života sarađivao je sa najznačajnijim orkestrima i operskim zvezdama. Partitura mog života Zubina Mehte, inspirativna je priča o upornosti i spremnosti da se uvek proba novo i drugačije.
Podelite:

Zubin Mehta jedan je od najpoznatijih svetskih dirigenata. Poslednjih nekoliko decenija sarađivao je sa svim najznačajnijim orkestrima na svetu, sa izvanrednim solistima i operskim zvezdama. Uprkos velikom uspehu, ovaj širom sveta poznati Indijac sačuvao je nemiran duh – on je lutalica između svetova, poznat po svom angažmanu u Izraelu, ali i po muzičkoj otvorenosti, od koncerata na otvorenom do opere.
Ispunjen život – uzbudljiva autobiografija. Krenuo je iz Bombaja tridesetih i četrdesetih godina i postao jedan od najpoznatijih dirigenata na svetu. Kakva ličnost se krije iza maestra? Šta stoji iza njegovih muzičkih uverenja, a šta iza njegovog angažmana u Izraelu?

Pošalji