makart
paket 19 stepenice do uspeha
1.499 rsd2.376 rsd
Ušteda 877 rsd (37%)
- +

PAKET 19: STEPENICE DO USPEHA

grupa autora
PAKET 19: Stepenice do uspeha: Svet pripada vama/ Čarobne stepenice do uspeha/ Ključ uspeha
Podelite:

PAKET 19: Stepenice do uspeha

SVET PRIPADA VAMA

Ova knjiga napisana je za sve vas koji niste spremni da se učaurite, koji želite da razvijate sebe i svoje potencijale.Ona pokušava da Vam pruži bolji uvid u Vaše sopstvene mogućnosti, da Vas poduči kako da radite u sprezi i iskoristite neiscrpnu energiju koja postoji svuda oko Vas.
Tajna Vaše moći, Vašeg uspeha, Vašeg bogatstva, leži u kreiranju i ostvarenju moćnih i uspešnih misli.
Knjiga Vas uči da je Vaše pravo vladavine nad svim stvarima – nad sopstvenim telom, nad sredinom, nad poslom, nad zdravljem.
Vaš um za Univerzalni um isto je što i električna iskra za munju. Za svako dobro koje želite od života, svako zvanje, svaki položaj, treba samo da mu težite svim srcem, sa pouzdanjem i odlučnošću – i BIĆE VAŠE.

ČAROBNE STEPENICE DO USPEHA

U knjizi Čarobne stepenice do uspeha, testirano je i isprobavano sedamnaest Hilovih Zakona uspeha i zaključak je da zaista čudesno funkcionišu.Jednostavnim i jasnim jezikom, Hilove tehnike otkrivaju ideale i dela koji daju moć svima onima koji ih koriste i omogućavaju im da postanu vođe i uspešni u svom poslu.
Knjiga dokazuje da se prave vođe ne rađaju – oni se oblikuju neverovatno sličnim, jednostavnim i dinamičnim nizom navika.

KLjUČ USPEHA

Ovaj „ključ” je genijalan mehanizam pomoću kojeg oni koji ga poseduju mogu da otključaju vrata iza kojih će pronaći rešenje svih njihovih problema.Moć njegove magije prevazilazi čak i moć samog Hudinija.
On otvara vrata dobrog zdravlja.
Vrata ljubavi i romanse.
Otvara vrata prijateljstva, tako što vam otkriva koje crte ličnosti i karaktera su zaslužne za stvaranje trajnih prijatelja.
Otkriva metode pomoću kojih svaka nesreća, neuspeh, razočaranje, svaka greška u rasuđivanju i svaki poraz iz prošlosti mogu da se preobraze u bogatstvo neprocenjive vrednosti.