pad u nemilost

PAD U NEMILOST

Danijela Stil
Pad u nemilost od autorke bestselera Njujork tajmsa, Danijele Stil, je uzbudljiva priča o ženi koja gubi sve – muža, dom, slobodu i sebe samu.

Od autorke bestselera Njujork tajmsa, Danijele Stil, stiže uzbudljiva priča o ženi koja gubi sve – muža, dom, slobodu i sebe samu.

Savršen život Sidni Vels sa svojim bogatim, odanim mužem nestaje onog trenutka kada on iznenada pogine u nesrec´i. Udovica, u četrdeset devetoj godini, otkriva da on nije uspeo da je uključi u svoj testament. S Endruovim opakim c´erkama koje kontrolišu njegovo imanje, a bez kuc´e i novca, Sidni pro­nalazi posao u modi, uprkos upozorenjima svojih c´erki dizaj­nera. Naivna, dugo van svog posla i sama u svetu sumnjivih međunarodnih dogovora i nepoštenih ljudi, smešta joj njen šef i suočava se sa krivičnim gonjenjem.

Šta se dešava kada izgubite sve? Supruga, bezbednost, zaštitu, novac, ugled i, suočeni sa zatvorom, morate ponovo izgraditi svoj život od dna, časno, snalažljivo i dostojanstveno. Sidni pro­nalazi sebe, kao i hrabrost i izdržljivost. Uhvativši se u koštac sa životom, obnavlja karijeru talentovanog dizajnera, od Njujorka do Hong Konga. Rizikujuc´i sve u stranom, nepoznatom svetu, rešena je da izgradi novi život na koji može biti ponosna.

Pošalji