ovladaj svojom motivacijom

OVLADAJ SVOJOM MOTIVACIJOM

Tibo Moris
Jedan od vodećih svetskih stručnjaka, Tibo Moris, piše sjajn vodič za prevazilaženje prepreka, kako bismo se što bolje fokusirali i ovladali svojom motivacijom i usresređenošću. Ukoliko nekada imate utisak da vam lete misli, ovo je idealna knjiga za vas.

Praktičan vodič za prevazilaženje osećaja zaglavljenosti i podsticaj za dugoročno održavanje motivacije.

Teško ti je da se motivišeš? Osećaš se zaglavljeno i nisi sposobna da obaviš ni najvažnije poslove? Nisi u stanju da dugoročno održiš motivaciju? Ako je tako, vreme je da nešto promeniš i naučiš kako da budeš motivisana.

Autor i instruktor Tibo Moris želi da ti pomogne da osvežiš svoje unutrašnje pokretače. U ovoj sjajnoj knjizi saznaćeš tačno kako da obnoviš svoju motivaciju i dugoročno je održiš.

Pomoću Tiboovih uputstava naučićeš kako da izgradiš motivaciju i prevaziđeš sve vrste odugovlačenja. Tako ćeš odbaciti grižu savesti i pokrenuti svoj život.U knjizi Ovladaj svojom motivacijom otkrićeš:• Sve što je potrebno odmah da uradiš da bi otklonila osećaj zaglavljenosti i povratila motivaciju.• Kako da raščistiš svoje misli i okolinu i obnoviš unutrašnje pokretače.• Dvadeset pet jednostavnih ali moćnih strategija da povratiš motivaciju.• Jednostavne metode za podsticanje samopoštovanja i snažan podstrek motivaciji.• Moćan okvir za dugoročno održavanje motivacije.I to nije sve. Ovladaj svojom motivacijom je tvoj obavezni vodič uz koji ćeš obnoviti motivaciju i živeti život kakav želiš. Ako voliš jednostavne strategije, praktične vežbe i razumljiva objašnjenja, volećeš i ovu knjigu.

Pošalji