ovladaj svojim emocijama

OVLADAJ SVOJIM EMOCIJAMA

Tibo Meris
Autor knjige "Ovladaj svojim emocijama" je bio izrazito povučen i stidljivost ga je sprečavala da postigne rezultate kakve želi. Kada je odlučio da svoj život posveti ličnom usavršavanju, sve se promenilo. Ovo je njegova priča o tome kako je pronašao radost i put do uspeha. To bi mogao da bude obrazac i tvog preobražaja jer ovaj praktični program omogućava da ovladaš svojim emocijama, pogotovo ako si sklona negativnom razmišljanju.

Razumevanje kako funkcionišu negativna osećanja i emocije samo je prvi korak. Potom moraš da naučiš kako da reprogramiraš te emocije i preobratiš ih. Uz knjigu "Ovladaj svojim emocijama" naučićeš: jednostavne strategije da se izboriš sa emocijama, kako da postigneš da tvoje emocije rade ZA TEBE, formulu za reprogramiranje tvog uma, a uz sve to ćeš dobiti i radnu svesku koja će ti pomoći da sve ovo lakše savladaš.

„Čitala sam članke i knjige koji se bave emocijama, ali nikada tako temeljnu i prosvetljujuću knjigu kao što je Ovladaj svojim emocijama.“– Readers’ Favorite

„Ova knjiga mi je pomogla da svoje emocije sagledam kao oruđa, a ne kao nešto što ometa moj razvoj.“– Sara

„Ako ne možete da obuzdate svoje emocije, morate pročitati ovu knjigu.“– Lea

„Psiholog sam i volim ovu knjigu zbog njene jednostavnosti. Preporučujem je!“– Laura Bet Kuper, psiholog

„Jedna od najboljih knjiga samopomoći koje sam ikad pročitala!“– Korisnica Amazona

Pošalji