novo
ovde smo svi odrasli

OVDE SMO SVI ODRASLI

Ema Straub
Topao, duhovit i pronicljiv roman „Ovde smo svi odrasli“ Eme Straub priča je o životnom ciklusu jedne porodice. Ovaj roman satkan je od čarobne alhemije mudrosti, humora i pomnih životnih uvida o rađanju, odrastanju, sazrevanju, starenju i svim emocijama koje na okupu drže članove jedne porodice.
Podelite:

„Volim ovaj roman pun ljubavi, razumevanja, praštanja i topline.“
– En Pačet

Topao, duhovit i pronicljiv roman o životnom ciklusu jedne porodice.
Nakon što bude svedok saobraćajne nesreće u centru grada, Astrid Strik se priseća davno potisnutih događaja i shvata da njena sad već odrasla deca nisu imala baš tako uzornu majku kakvom je sebe smatrala. Zato odlučuje da preispita posledice koje je njena porodica zbog toga pretrpela.

Njen mlađi sin luta kroz život i čini se da i on kao roditelj niže greške. Njena ćerka je trudna i potpuno nespremna za majčinske odgovornosti. A stariji sin meri život sopstvenim aršinima i ne haje za druge. Ali posle toliko godina kako da shvati koja je greška bila presudna? Kome da se izvini, kako da se iskupi?Izgleda da samo Astridina trinaestogodišnja unuka u potpunosti razume kolika je hrabrost potrebna da se priznaju greške i kaže istina onima koje volite.Ovaj roman satkan je od čarobne alhemije mudrosti, humora i pomnih životnih uvida o rađanju, odrastanju, sazrevanju, starenju i svim emocijama koje na okupu drže članove jedne porodice.„Oštroumna i mudra priča o životu jedne porodice iz malog grada.“– People Magazine„Ema Straub piše dosledno jasno, a likovima prilazi s ljubavlju i razumevanjem. Izvrstan roman!“– New York Times

Pošalji