otkrijte život iznova

OTKRIJTE ŽIVOT IZNOVA

Antoni De Melo
Knjiga Otkrijte život iznova, velikog duhovnog učitelja Antoni de Mela, predstavlja njegovo poslednje objavljeno delo koje je zasnovano na predavanju koje je održao samo nekoliko meseci pre smrti 1987. godine. On nas poziva da uđemo dublje u sebe, spoznamo svoje misli i naučimo da prevaziđemo brojna negativna osećanja sa kojima živimo.

Odgajani smo tako da mislimo da svi drugi treba da se promene.
Antoni de Melo bio je jedan od najvažnijih duhovnih autora 20. veka. Od smrti 1987, ugled mu je samo dalje rastao. Njegove knjige, uključujući Ptičju pesmu i Sadhanu, i međunarodni bestseler Buđenje, mnogi smatraju jednim od najuticajnijih duhovnih učenja u poslednjih pedeset godina.
Sada vam s ponosom predstavljamo verovatno poslednje objavljeno delo ovog voljenog duhovnog učitelja. Zasnovana na predavanju koje je održao samo nekoliko meseci pre smrti, knjiga Otkrijte život iznova poziva nas da prodremo do dubljeg smisla našeg postojanja. Kada postanemo svesni kružne i habitualne prirode svojih ograničavajućih misli, uspećemo da otkrijemo jednostavna rešenja koja će nas osloboditi od osećanja izolovanosti, gneva, tuge i depresije. Ukratko, De Melo nam omogućava da posmatramo svet i Boga na nov način koji će nam preobraziti život.Otkrijte život iznova je saosećajna knjiga za sva vremena; ona će vas probuditi tako da možete da ugledate lepotu ljudskog iskustva i uvećaće vašu sposobnost da vidite Boga u svemu što postoji.

Antoni de Melo, OTKRIJTE ŽIVOT IZNOVA

23.06.2020.

Pred vama je knjiga o prevazilaženju strahova i pronalaženju zadovoljstva, odnosno pronalaženju slobode koja je zasnovana na predavanju koje je Antoni de Melo održao malo pre smrti 1987. godine. Bio je direktor Instituta za pastoralno savetovanje i veoma cenjen zbog svojih nadahnjujućih radionica i održanih konferencija na temu duhovnog života, a našim čitaocima je verovatno najpoznatiji po knjizi Buđenje. Detaljnije

Pošalji