otkrijte laž

OTKRIJTE LAŽ

Pamela Mejer
Podelite:

Kako da uočite kad neko želi da vas obmane
Prijatelji, članovi porodice, kolege na poslu, prodavci, političari – svi nas sve vreme pomalo lažu. Svakog dana, svakog sata, neprestano. Niko od nas nije imun i svi smo žrtve, a često i sami lažemo. Prema studijama brojnih istraživača, većina nas se susreće s blizu dvesta laži dnevno.
Otkrijte laž Pamele Mejer donosi nam znanje o obmanjivačima i obmanama sticano godinama – metode za otkrivanje laži na koje se ranije nailazilo samo u obaveštajnoj zajednici, na policijskim akademijama i na univerzitetima. U ovoj knjizi ćete pronaći tajne koje su ranije bile poznate samo malom broju naučnika, istraživača i stručnjaka.

Između mnogih interesantnih činjenica, postupaka i metoda iz knjige ćete naučiti:– Kakav je to poseban izraz lica na koji treba paziti u poslovnim odnosima i ličnim kontaktima.– Deset pitanja koja ljude navode da vam sve kažu.– Jednostavan metod u pet koraka da opazite i sprečite laži koje se izgovaraju gotovo u svim pregovorima o unosnim poslovima i razgovorima za posao.– Desetine položaja tela i izraza lica koje treba da vas odmah upozore na obmanu.– Indikativne rečenice i verbalne reakcije koje odvajaju istinu od laži.„Dobro napisana i korisna knjiga jer je svet pun obmana, a uči vas da je dragoceno ne samo opaziti obmanjivače već i one koji govore istinu.“ Texas Lawyer

Pošalji