novo
oteta lepota

OTETA LEPOTA

Kejt Mičel
Kejt Mičel nam ispoveda novu uzbudljivu životnu dramu, izmešanu alkoholom, kockanjem i teškim porodičnim pričama. Veronika je mlada, talentovana, umetnica koja je detinjstvo provela u siromaštvu, a pred vama je priča koja ni one ravnodušne neće ostaviti netaknutima.
Podelite:

Knjiga o nadi, toplini ljubavi i veri u bolje sutra.

Veronika, mlada i talentovana umetnica čitav život provela je u siromaštvu uz oca alkoholičara i bolešljivu majku koja nije imala snage da mu se suprotstavi. Devojka je izlaz iz ove mračne atmosfere pronašla u slikarstvu, u bojama i oblicima koje je briljantno prenosila na platno, i pored protivljenja roditelja.

Zbog očevog kockanja i neprestanog opijanja, uz sve bolesniju majku, darovita devojka jedva preživljava. Boreći se za egzistenciju, odlučuje da proda svoje slike, a nakon što upozna Mladena Babića, naočitog i harizmatičnog muškarca u kojeg će se zaljubiti, sve se dodatno komplikuje i događaji koji slede vode nas do ljubavne i porodične drame.Može li Veronika da se oslobodi pečata patnje zbog odrastanja u disfunkcionalnoj porodici? Je li ljubav dovoljna da zaleči sve rane?U ovom ljubavnom romanu, protkanom uverljivim i potresnim prizorima iz porodičnog života osetićete pravu snagu ženske odlučnosti i proživeti vrtlog emocija. I oni najskeptičniji teško će ostati ravnodušni pred zbivanjima koja će pratiti Veroniku u njenoj borbi protiv oluje prošlosti.

Pošalji