ostani kod kuće i kreni

OSTANI KOD KUĆE I KRENI

Svetlana Goga Kostić
Dr Svetlana Goga Kostić, inspirisana pandemijom Korona virusa i merama zaštite koje su tim povodom donete, napisala je knjigu Ostani kod kuce... i kreni! U njoj imamo praktična uputstva kako da razumemo svoju podsvest i tako dođemo do isceljenja od patnje. Ona govori o značaju fizičkog dodira jer time dolazi do prenošenja podsvesnih informacija sa čoveka na čoveka putem DNK koji ostavljamo svojim dodirom.

Naslov ove knjige OSTANI KOD KUĆE ... I KRENI! ukazuje na značaj kretanja naše pažnje u svoju podsvest.Dr Svetlana Goga Kostić daje vrlo jasna i praktična uputstva kako da razumemo aktivnosti naše podsvesti i time dođemo do isceljenja od patnje.
Mere zaštite koje su preporučene tokom pandemije Korona virusom su veoma jasne poruke od Univerzuma kako da ubrzamo isceljenje čovečanstva od patnje.
Zato je važno da znamo kakav značaj ima fizički dodir. Veoma mali broj ljudi zna da se dodirom najbrže prenose sve podsvesne informacije sa jednog čoveka na drugog. Kada dodirnete neku osobu ostaje vaša DNK na površini kože te osobe.
I kada ta osoba ode od vas sa sobom nosi deo vaše energije, sa svim podacima iz vaše podsvesti, za koje i sami ne znate da ih imate. Tamo su zatrpani strah, mržnja, prkos, stid, krivica i druge neprijatne emocije. Upravo ste sve to ostavili da druga osoba ponese sa sobom...Čistota dodira otvara novu, lepšu dimenziju života.

Pošalji