osnažite moć podsvesti

OSNAŽITE MOĆ PODSVESTI

Džozef Marfi
Ljubitelji popularne psihologije biće oduševljeni knjigom doktora Džozefa Marfija Osnažite moć podsvesti. Ovaj priručnik će pomoći svojim čitaocima, prvenstveno onima koji su izgubili samopouzdanje i veru u sebe, jer im nudi najbolje, proverene smernice i rešenja. Svako ko se upusti u čitanje ove knjige otvoriće vrata koja vode u život prepun potencijalnih uspeha i proširenih mogućnosti. Osnažite moć podsvesti pojasniće i približiti svojim čitaocima kako funkcioniše podsvest, kako da iskoriste podsvest za kreativno rešavanje problema i poboljšavanje međuljudskih odnosa.

Knjiga „Moć podsvesti" dr Džozefa Marfija prvi put je objavljena 1963. godine i do danas je prodata u milionima primeraka širom sveta, nakon što svake godine nastavlja da privlači nove generacije obožavalaca. Džejms Džensen, poznati lajfkouč, odlučio je da ovu autoritativnu knjigu dopuni svežim lekcijama i modernim praktičnim vežbama, te na taj način postaje praktični priručnik koji će vam pomoći da iskoristite svoju podsvest i živite na najbolji mogući način.

Čitalac ove knjige otvoriće vrata koja vode u život prepun potencijalnih uspeha i proširenih mogućnosti. Tehnike i principi koji su ovde predstavljeni ne samo što su vrlo praktični već su i dokumentovani u modernoj nauci. Uvidećete kako:podsvest funkcioniše drugačije od svesnog uma;da iskoristite podsvest za kreativno rešavanje problema;vam vaša podsvest može pomoći da budete bolji vođa;podsvest može poboljšati vaše međuljudske odnose.

Pošalji