osetljivo dete

OSETLJIVO DETE

Elejn Aron
Kako odgajiti i sačuvati osetljivo dete, pitanje je svakog roditelja koji je prepoznao da ima visoko senzitivno dete. U knjizi OSETLJIVO DETE, Elen Ajron, objašnjava koje su suptilne razlike između preosetljivog i stidljivog deteta i pomaže roditeljima da budu prava podrška takvoj deci.
Podelite:

Nakon velikog čitalačkog uspeha knjige Ranjivost (Psihopolis, 2018) pred domaćim čitaocima je nova knjiga Elejn Aron, vodećeg svetskog autoriteta za probleme visoke osetljivosti kao crte temperamnta. U knjizi Osetljivo dete autorka se bavi visokom senzitivnošću kod dece – kako biti dobar roditelj ovoj deci i kako im omogućiti kvalitetno odrastanje i život.
Šta je visoka senzitivnost i kako da je otkrijete i prepoznate kod vašeg deteta? Da li je visoka senzitivnost nasledna osobina i koja je razlika između visoko senzitivnog i stidljivog ili introvertnog deteta?

Elejn Aron, OSETLJIVO DETE

21.01.2021.

Elejn Aron, koja je čitaocima poznata po knjizi Ranjivost, kao ekspert za probleme visokog stepena osetljivosti kao urođene crte ličnosti, u knjizi Osetljivo dete objašnjava šta podrazumeva ovakva kvalifikacija i kako pomoći hipersenzitivnoj deci i njihovim roditeljima. Detaljnije

Pošalji