osetljivo dete

OSETLJIVO DETE

Elejn Aron
Kako odgajiti i sačuvati osetljivo dete, pitanje je svakog roditelja koji je prepoznao da ima visoko senzitivno dete. U knjizi OSETLJIVO DETE, Elen Ajron, objašnjava koje su suptilne razlike između preosetljivog i stidljivog deteta i pomaže roditeljima da budu prava podrška takvoj deci.

Nakon velikog čitalačkog uspeha knjige Ranjivost (Psihopolis, 2018) pred domaćim čitaocima je nova knjiga Elejn Aron, vodećeg svetskog autoriteta za probleme visoke osetljivosti kao crte temperamnta. U knjizi Osetljivo dete autorka se bavi visokom senzitivnošću kod dece – kako biti dobar roditelj ovoj deci i kako im omogućiti kvalitetno odrastanje i život.
Šta je visoka senzitivnost i kako da je otkrijete i prepoznate kod vašeg deteta? Da li je visoka senzitivnost nasledna osobina i koja je razlika između visoko senzitivnog i stidljivog ili introvertnog deteta?

Otpetljajte se pre proleća!

17.03.2023.

Popust od 20% na odabrana izdanja iz psihilogije i popularne psihologije. Dostava je besplatna za sve porudžbine preko 1999 din i odnosi se na porudžbine iz Srbije. Detaljnije

Elejn Aron, OSETLJIVO DETE

21.01.2021.

Elejn Aron, koja je čitaocima poznata po knjizi Ranjivost, kao ekspert za probleme visokog stepena osetljivosti kao urođene crte ličnosti, u knjizi Osetljivo dete objašnjava šta podrazumeva ovakva kvalifikacija i kako pomoći hipersenzitivnoj deci i njihovim roditeljima. Detaljnije

Pošalji