opasna

OPASNA

Kloe Espozito
Opasna, autorke Kloe Espozito je sjajna knjiga, puna crnog humora i uzbuđenja. Zaista ćete uživati čitajući ovaj neobičan i interesantan roman. Alvi Najtli je serijski ubica. Nakon brojnih ubistava u Italiji u prethodnom periodu, odlučila je da se smiri kako je ne bi uhapsili. Međutim, ima želju da osveti svog pokojnog partnera Nina, pa odlučuje da promeni identitet i namami svoju novu žrtvu. Ovo je sjajan i smešan roman, sa ponekom nepristojnom scenom i brzom radnjom. Ako volite trilere pune crnog humora i uvrnutog zapleta, onda je ovo prava knjiga za vas.

Trilogija Luda, Opaka i Opasna
Žestoka, uzbudljiva i beskrajno zabavna završnica trilogije o Alvi Najtli.
Alvi Najtli, serijski ubica, živela je život iz snova. Imala je:
Lovu do krova.
Vilu u Italiji.
Opasnog frajera.
A onda je usledio pad.

Posle godinu dana, i jednog vrlo nesrećnog incidenta, Alvi je beskućnica, hrani se u narodnoj kuhinji i prevrće svaku paru.

Vreme je za još jedno ubistvo, a ako iko može da ga izvede, onda je to Alvi. Ali, ako želi da ostvari svoj plan i osveti bivšeg, povrati novac i obezbedi svoju budućnost, moraće da se suoči sa najstrašnijim neprijateljem – sa svojom prošlošću.

Nov mračan ineviđeno zabavan triler koji nećete moći da ispustite iz ruke.„Verujte nam na reč da nikad niste naišli na junakinju kakva je Alvi Najtli.“ Heat

Pošalji