onlajn opasnost

ONLAJN-OPASNOST

Erik Kol
Knjiga Onlajn-opasnost fokusirana je na bezbednost i znanje koje vam je potrebno da biste zaštitilii sebe, porodicu ili kompaniju. Autor Dr Erik Kol na jednostavan način predočava korake koje možete preduzeti da umanjite šanse da vas neko ugrozi – dajući savete kako da koristite društvene medije, pravite rezervne kopije, skladištite podatke, stvarate snažne lozinke i bezbedno se otarasite starih uređaja

Da li vodite računa o tome koje priloge otvarate, na koje linkove klikćete i koje sajtove posećujete? Kada ste poslednji put proverili svoj telefon da biste videli koje su aplikacije instalirane i koje koriste praćenje lokacije?
Ljudi danas žive u sajbersvetu koliko i u stvarnom, u svetu gde niko ne sme da napravi grešku jer, ako je napravite, to će biti zabeleženo, ispraćeno i komentarisano. Dr Erik Kol, stručnjak za bezbednost sa više od dvadeset godina iskustva u informacionim tehnologijama, predočava sve opasnosti koje idu podruku s tehnološkim napretkom, savetujući vas kako da svoje prisustvo na internetu učinite bezbednim.
Knjiga Onlajn-opasnost fokusirana je na bezbednost i znanje koje vam je potrebno da biste zaštitilii sebe, porodicu ili kompaniju. Autor na jednostavan način predočava korake koje možete preduzeti da umanjite šanse da vas neko ugrozi – dajući savete kako da koristite društvene medije, pravite rezervne kopije, skladištite podatke, stvarate snažne lozinke i bezbedno se otarasite starih uređaja… I pre svega, kako da razvijete svest i prepoznate prevaru.

Pošalji