oluja mačeva ilustrovano izdanje

OLUJA MAČEVA - ILUSTROVANO IZDANJE

Džordž R. R. Martin
Dugoočekivano ilustrovano izdanje, "Oluja mačeva " je napokon tu! Od autora Džordža R.R. Martina, ovo raskošno izdanje obogaćeno je sjajnim ilustracijama, u tvrdom povezu i uvodi nas još dublje u previranja Vesterosom.

Posebno, raskošno ilustrovano izdanje treće knjige Pesme leda i vatre sa predgovorom Nila Gejmena i dvadeset pet novih ilustracija Garija Đanija. Savremeni klasik priređen s ljubavlju za brojne obožavaoce Martinovog legendarnog serijala i HBO-ove serije Igra prestola.

Rat pet kraljeva još besni Vesterosom, krvav i pun neočekivanih obrta.

Stanis Barateon, vođen proročanstvima crvene sveštenice i iskrenim savetima svog istinoljubivog desnice, obreo se u pravi čas tamo gde mu se niko nije nadao.

Rob Stark je dobio sve bitke – a ipak, Zimovrel je spaljen, a braća su mu, kako svi veruju, ubijena.

Džofri još sedi na Gvozdenom prestolu, ali i njegovo je ime izrečeno među imenima uzurpatora nad koje se nadvija mračna kob. Ka Zidu nadire varvarska horda divljana, gonjena strahom od nepobedivih Tuđina i njihove vojske mrtvaca. A Deneris, poslednja od Targarjena, gospodarica jedina tri živa zmaja za koja se zna na svetu, još je na drugom kontinentu, željna da ispravi sve nepravde, oslobodi sve napaćene robove i osveti nevine žrtve. Ipak, vatra će morati da poleti da se sudari s ledom. Ili ta pesma pripada nekom drugom?

Pošalji