održivi biznis planovi u agrobiznisu

ODRŽIVI BIZNIS PLANOVI U AGROBIZNISU

Paul Thompson, Branko Ž. Ljutić, Milan Lj. Stamatović
Knjiga "Održivi biznis planovi u agrobiznisu" Pola Tomsona, Branka Ljutića i Milana Sramatovića, napisana je i osmišljena tako da poznaje percepciju preduzetnika prema značaju plana u maloj i srednjoj agrobiznis firmi ili same startap ideje.

MODELI, KONCEPTI, MEHANIZMI!

Knjiga Održivi biznis planovi u agrobiznisu napisana je i osmišljena tako da poznaje percepciju preduzetnika prema značaju plana u maloj i srednjoj agrobiznis firmi ili same startap ideje. Analizira izazove dok vas vodi kroz agrobiznis plan. Razmatra efekat suštinskih karakteristika održivog agrobiznis plana na uspeh.

Knjiga Održivi biznis planovi u agrobiznisu ističe ključni scenario agrobiznis plana i njegov značaj u sadašnjem takmičarskom dobu opstanka firme i uspešne realizacije poslovne ideje koja ne samo da treba biti održiva sa aspekta proizvodno-tehnoloških operacija već i sa poslovno-finansijskih.

Knjiga Održivi biznis planovi u agrobiznisu vam ukazuje kako da koristite primarne i sekundarne podatke i informacije, počev od različitih kupaca, supermarketa, marketinških i PR agencija. Kao takva zamišljena je da je koriste studenti završnih godina i master studija agrobiznis menadžmenta, svakako agrobiznis menadžeri i oni koji pokreću startapove u oblasti agrobiznisa.

Knjiga Održivi biznis planovi u agrobiznisu vam pruža kompletne informacije o faktorima koji utiču na uspeh agrobiznis plana i pokazuje značaj biznis plana za male i srednje firme, pri čemu pruža i efikasnu platformu za dalja naučna i profesionalna istraživanja u ovoj oblasti. Saznaćete koja su vitalna, centralna i nezaobilazna pitanja i tačke koje treba analizirati uzimajući u obzir značaj različitih aktivnosti koje igraju značajnu ulogu u vođenju agrobiznis firme.

Pošalji