odleti

ODLETI

Kristin Hana
Odleti, još jedno maestralno delo Kristin Hane. Priča o ljubavi koja je ono što traje, priča o Tali Hart, ženoj punoj života, ženi sa velikim snovima, ali i ženi sa teškom sudbinom koja se teško nosi sa smrću najbolje prijateljice. Pred vama je sjajna drama, ispletena raznim emocijama.

Ljubav je ono što traje.
Nekada davno išla sam noću potpuno sama niz mračni put po imenu Ulica svitaca u najgoroj noći u mom životu, i pronašla srodnu dušu. To je bio naš početak. Pre više od trideset godina. Tali-i-Kejt. Ti i ja protiv sveta. Najbolje prijateljice zauvek. Ali priče imaju kraj, zar ne? Izgubiš ljude koje voliš i moraš da pronađeš način da nastaviš dalje...
Tali Hart je uvek bila puna života, žena koja je sledila velike snove, koju su gonila sećanja na bolnu prošlost. Mislila je da može sve da prevaziđe dok njena najbolja prijateljica Kejt Rajan nije umrla. Tali pokušava da ispuni obećanje koje je dala Kejt na samrti – da bude uz Kejtinu decu – ali ništa ne zna o porodici, majčinstvu ili kako da brine o drugima.Šesnaestogodišnja Mara Rajan je slomljena zbog majčine smrti. Njen otac Džoni pokušava da održi porodicu na okupu, ali uprkos svim njegovim naporima, ne može da dopre do Mare u njenoj boli. Kao da joj niko i ništa nije važno... dok se ne zaljubi u mladića koji će joj vratiti osmeh na lice i uvući je u svoj opasni, mračni svet.Doroti Hart – žena koja je nekada sebe zvala Oblak – nalazi se u središtu Taline tragične prošlosti. Neprestano je napuštala svoju ćerku Tali kad je bila dete, ali sada se vraća da bude uz nju kad je Tali najusamljenija. Konačno, Doroti mora da se suoči sa svojim najgorim strahom: samo ako otkrije užasne tajne iz svoje prošlosti, može da se nada da će postati majka kakva je njenoj ćerki potrebna.Jedan tragičan izbor i telefonski poziv usred noći spojiće ove tri žene i poslati ih na mučni, emotivni put ka iskupljenju. Svaka od njih je zalutala i biće im potrebna međusobna podrška – a možda i čudo – da preokrenu svoje živote.Emotivno složen i dirljiv roman o ljubavi, majčinstvu, gubitku i novim počecima, Odleti nas podseća da gde ima života, ima i nade, a gde ima ljubavi, ima i praštanja. Kroz svoje prepoznatljivo snažno i upečatljivo pripovedanje, Kristin Hana dokazuje zašto je jedna od najomiljenijih autorki našeg vremena.

Odleti

29.04.2023.

Nova poslastica Kristin Hane i Jelenini utisci. Uživajte u nastavku teksta! Detaljnije

Pošalji