odgajati devojčice

ODGAJATI DEVOJČICE

Stiv Bidalf
Knjiga Stiva Bidalfa Kako odgajati sinove bila je svetski bestseler koji je pomogao milionima roditelja da razumeju svoje sinove. Međutim, danas su devojčice te koje su u nevolji, u svetu koji čini se nastoji da podrije njihovo samopouzdanje i obesmisli njihove živote. Devojčicama je potrebno da budu jake i u ovoj toploj knjizi Bidalf povezuje najbolje znanje iz celog sveta o tome kako odgajati kćerke koje znaju da su voljene i koje mogu da se bore za sebe i druge.
     Saznaćete o pet stadijuma devojaštva, i o tome kako da pomognete svojoj kćerci da se razvija od najranijeg detinjstva do zrelosti, izgrađujući njeno samopouzdanje, podstičući njena prijateljstva i opremajući je da uči i veruje u sebe.
     U knjizi se između ostalog razmatraju – zlostavljanje, poremećaji ishrane, imidž tela, alkohol, izlaženje na kraj sa društvenim medijima i uspešno odnošenje prema dečacima.
     Sa nezaboravnim pričama o devojčicama koje su savladale prepreke, knjiga Odgajati devojčice je žestoka i nežna; saosećajna i brižna. Ona je ujedno i detaljni vodič i strastan poziv u boj.
Pošalji