odbojka koraci do uspeha

ODBOJKA: KORACI DO USPEHA

Bonnie Kenny

Savladajte osnovne elemente odbojkaške tehnike i sigurni izađite na teren. Knjiga Odbojka: koraci do uspeha pruža sveobuhvatan i sistematski pristup učenju, stručne savete i instrukcije, jasne ilustracije i šezdeset vežbi za usavršavanje odbojkaške igre.

U ovoj knjizi najpre su objašnjeni osnovni obrasci kretanja na terenu i karakteristični stavovi igrača. To je osnova na koju se nadovezuju pojedinačni tehnički elementi: serviranje, prijem servisa, dizanje, napad, blokiranje i odbrana polja. Promene koje su nedavno uvedene u igru, kao što je uvođenje libera i novog sistema bodovanja, istaknute su u završnim koracima ove knjige u kojima se objašnjavaju kolektivna taktika napada i odbrane, tranzicija i igra u nepredviđenim situacijama. Pažljivo odabrane vežbe i detaljne instrukcije doprinose bržem usvajanju gradiva, a sistem bodovanja nakon svake vežbe i koraka pomaže čitaocu da proveri svoju uspešnost u određenom koraku.

Asovi, smečevi, blokovi, dizanja i ostali elementi igre sada su vam na dohvat ruke. Sa knjigom Odbojka: koraci do uspeha, koja čini deo popularne sportske edicije Koraci do uspeha, postajete kompletan igrač!

Pošalji