novo
od znalca do genijalca jednorozi, zmajevi, sirene i džinovi

OD ZNALCA DO GENIJALCA: JEDNOROZI, ZMAJEVI, SIRENE I DŽINOVI

grupa autora
Knjiga "Od znalca do genijalca: jednorozi, zmajevi, sirene i džinovi" vodi čitaoce u čarobni svet mitskih bića i čudesnih stvorenja iz priča i legendi davnih vremena. Kroz uzbudljive činjenice o jednorozaima, zmajevima, sirenama i džinovima, knjiga omogućava mladim istraživačima da se upuste u svet mašte i mitologije. "Od znalca do genijalca: jednorozi, zmajevi, sirene i džinovi" je više od obične knjige – to je interaktivna avantura koja kroz kvizove, lavirinte, tražilice za reči i druge zabavne mozgalice podstiče radoznalost i kritičko razmišljanje. Čitaoci će, rešavajući ove aktivnosti, utvrditi svoje znanje i bez muke preći put od znalca do genijalca, uživajući u učenju o fascinantnim mitskim stvorenjima.

U ovoj neverovatnoj knjizi otkrićete uzbudljive činjenice o neobičnim mitskim bićima i čudesnim stvorenjima iz priča i legendi davnih vremena.

Rešavajući različite kvizove, lavirinte, tražilice za reči i ostale zabavne mozgalice, utvrdićete svoje znanje i bez muke preći put od znalca do genijalca!

Pošalji