novo
od znalca do genijalca dinosauri, mamuti, dodoi i sabljozubi tigrovi

OD ZNALCA DO GENIJALCA: DINOSAURI, MAMUTI, DODOI I SABLJOZUBI TIGROVI

grupa autora
Knjiga "Od znalca do genijalca: dinosauri, mamuti, dodoi i sabljozubi tigrovi" pruža uzbudljiv pogled na fascinantne činjenice o neobičnim praistorijskim stvorenjima iz doba jure i životinjama iz ledenog doba. Kroz različite kvizove, lavirinte, tražilice za reči i druge zabavne mozgalice, čitaoci će imati priliku da utvrde svoje znanje i bez muke pređu put od znalca do genijalca. "Od znalca do genijalca: dinosauri, mamuti, dodoi i sabljozubi tigrovi" nije samo informativna knjiga, već i interaktivna avantura koja podstiče radoznalost i kritičko razmišljanje. Kroz zanimljive aktivnosti, čitaoci će se bolje upoznati sa svetom praistorijskih bića, dok će istovremeno uživati u zabavnom učenju.

U ovoj uzbudljivoj knjizi otkrićete fascinantne činjenice o neobičnim praistorijskim stvorenjima iz doba jure i o životinjama iz davnih vremena ledenog doba!

Rešavajući različite kvizove, lavirinte, tražilice za reči i ostale zabavne mozgalice, utvrdićete svoje znanje i bez muke preći put od znalca do genijalca!

Pošalji