od pogleda na tebe

OD POGLEDA NA TEBE

Holi Miler
Postoje neke knjige koje mogu da nam razbiju srce u milion komadića, one zbog kojih ne možemo da spavamo i zbog kojih prolijemo mnogo suza. „Od pogleda na tebe" je jedna upravo takva priča. Holi Miler nam predstavlja jedan od najromantičnijih romana ove godine.

Džoel se odrekao ljubavi, zakleo se da se više nikada neće zaljubiti jer se svima koje voli dogodi nešto loše. Međutim, kada na svom putu upozna šarmantnu Kali, u njoj vidi drugu šansu, priliku da bude srećan. Kali se već dugo bori sa tugom, ali u Džoelu otkriva onu vrstu ljubavi o kakvoj je oduvek maštala. Od trenutka kada su se slučajno sreli, znali su da će im se životi promeniti. Kao stvoreni jedno za drugo, mladi, željni topline i bliskosti, njihova priča tek počinje.

Ali Džoel već zna kako će se završiti. Još otkad je bio dete, muče ga snovi o ljudima koje voli, vizije o tome šta će se dogoditi – bilo dobro ili loše.

A sada je sanjao san kojeg se najviše plašio. Postoje knjige koje mogu da nam razbiju srce u milion komadića, one zbog kojih ne možemo da spavamo i zbog kojih prolijemo more suza. „Od pogleda na tebe" je upravo takva priča, jedan od najromantičnijih romana ove godine!

Pošalji