obilje tajna umetnost bogatstva

OBILJE : TAJNA UMETNOST BOGATSTVA

Su Jun, Đojun Hong
Đojun Hong i Su Jun u knjizi Obilje: Tajna umetnost bogatstva pišu o načinu na koji svako može da dođe do izobilja koristeći svoje emocije na ispravan način. Kako tvrde, svako je rođen da bude voljen, ali isto tako i da stvori bogatstvo. Pozitivne emocije i usredsređivanje na ono što već imamo nas dovode do toga, dok zabrinutost odbija da novac dođe do nas.
Podelite:

Otkrijte revolucionaran način da izgradite bogatstvo pomoću svojih emocija i otvorite vrata potpuno novom svetu, punom nade i prosperiteta.
Dok je Đojun Hong tražila ključ za povećanje bogatstva, u vremenu narastajuće nejednakosti, nije očekivala da će joj mentor biti Su Jun, poznati guru i žena čiji su saveti mnogim ljudima pomogli da se obogate. Njeni sledbenici su udesetostručili imetak, pobeđivali konkurente, prevladavali krize i ostvarivali eksponencijalni rast imovine. Autorka sada deli ono najbolje što je naučila od gurua, a svoju priču počinje jednostavnom emocijom koju naziva posedovanje.

Tvrdeći da je svako rođen s mogućnošću da se obogati, baš kao što su svi ljudi kvalifikovani da budu voljeni, Su Jun nas navodi da praktikujemo posedovanje, da promenimo perspektivu i zagledamo se u ono što je tu, umesto u ono što nam nedostaje. Kada živimo u sadašnjem trenutku, koristimo emocije kako bismo privukli novac i cenimo ono što imamo, prirodno nam se otvara način da stignemo do većeg bogatstva, kao što potok, na kraju svog puta, stiže do beskrajnog okeana. Zabrinutost i napetost odbijaju novac, dok ga sreća i ugodnost privlače.

Pošalji