nož

NOŽ

Ju Nesbe
Roman Nož dvanaesti je u nizu krimi-serijala čiji je autor Ju Nesbe. I dalje pratimo sudbinu inspektora Harija Hulea, koji se suočava sa potpunom katastrofom u životu: pije, žena ga ostavlja , a na poslu ga premeštaju na najnižu poziciju. Da sve bude još gore, na slobodu izlazi serijski silovatelj kojeg je uhapsio I koji preti da će se osvetiti njegovoj porodici. I u Nožu, kao i u prethodnim romanima, svojim istančanim stilom Nesbe gradi priču punu neizvesnosti.

Dvanaesti roman u serijalu o Hariju Huleu.
Serijal prodat u preko 40 miliona primeraka.
Čovek kao Hari mora da pazi ko mu se prikrada.
Pred svoj pedeseti rođendan, Hari Hule živi kao u najgorim vremenima. Ponovo pije. Radi kao inspektor najnižeg platnog razreda u Odeljenju za krvne delikte. Izgubio je posao na Policijskoj akademiji. Supruga ga je izbacila iz kuće.
Povrh svega Svejn Fine, serijski silovatelj i ubica, izašao je iz zatvora posle mnogo godina uz pretnje da će se osvetiti onome ko ga je tamo poslao. U svom alkoholnom bunilu Hari sada očekuje ostvarenje svoje najveće more – napad na porodicu s kobnim ishodom.

Ju Nesbe, Stručnjak za ljubomoru

03.09.2021.

Stigla je nova poslastica za ljubitelje trilera od pravog majstora misterije i neizvesnosti. “Stručnjak za ljubomoru” je mračna i uzbudljiva zbirka kratkih priča koja nas vodi kroz misteriozne tunele uvrnutih umova i osvetoljubivih srca. Detaljnije

Ju Nesbe, NOŽ

24.04.2020.

Nož je još jedan uzbudljiv triler iz serijala o inspektoru Hariju Huleu, koji je Ju Nesbe napisao svojim britkim i prepoznatljivim stilom. Možda i najbolji od svih, ovaj roman nenadmašnog autora skandinavske zločinačke fikcije, čitaoci neće moći da ispuste iz ruku do samog kraja.   Detaljnije

Pošalji