novo
novi sad vodič za bicikliste a cyclist s guide to novi sad

NOVI SAD VODIČ ZA BICIKLISTE = A CYCLIST'S GUIDE TO NOVI SAD

Doris Milešević, Slaviša Starčev
BICIKLISTIČKI VODIČ KROZ NOVI SAD / A Cyclist's guide to Novi Sad - ilustrovani vodič kroz sve znamenitosti Novog Sada. U prilogu sadrži i mapu svih opisanih tura.
Podelite:

BICIKLISTIČKI VODIČ KROZ NOVI SAD / A Cyclist's guide to Novi Sad jedinstven je po slikovitim objašnjenjima svih skrivenih i javnih kutaka Novog Sada, onoga što ga definiše i čini tako dragim, a sve ispričano kroz vožnju bajsa i pravljenju atipičnih ruta.

Vodič sadrži opise i ilustracije svih znamenitosti Novog Sada – od Zgrade Banovine do index sendviča i čuvene novosadske opuštenosti i krilatice “samo polako.”

VAŽNA NAPOMENA: vodič sadrži i mapu svih biciklističkih tura.

Autori vodiča kažu sledeće:

Namenjen je strastvenim biciklistima i onim manje strastvenim, treznim i mamurnim, lenjim i aktivnim, onima kojima se kose vijore na vetru, onima kojima voze simpatiju na kormanu, onima koji voze ženu na rudi a ljubavnicu na paktregeru, palim biciklistima, časnim sestrama, a i nečasnim, rodbini sa kojom se čujemo, rodbini sa kojom se ne čujemo, prijateljima, kumovima, komšijama, svim godištima i profesijama a pogotovo onima bez profesije, trudnicama a bogami i bludnicama!

Pošalji