noćni šaptač

NOĆNI ŠAPTAČ

Aleks Nort
Posle smrti svoje supruge, otac sa sinom Džejkom odlazi u drugi grad da započnu novi život i tako lakše prebrode tešku situaciju. Međutim, oni ni ne slute da tamo vreba Noćni šaptač koji je pre dvadeset godina oteo i ubio petoro. Sada se dešava najpre nestanak jednog dečaka, a zatim i Džejk počinje da čuje zastrašujuće šaputanje ispod prozora. Alek Nort je uspeo da napiše roman koji će vas sve do poslednje strane držati u strahu i neizvesnosti.

Posle iznenadne smrti supruge, Tom Kenedi veruje da će nov početak pomoći njemu i njegovom malom sinu Džejku da to prebole. Nov početak, nova kuća, nov grad. Federbank.
Grad, međutim, ima mračnu prošlost. Pre dvadeset godina serijski ubica je oteo i ubio petoro. Frenk Karter je postao poznat kao Šaptač zato što je žrtve mamio tako što im je noću šaputao ispred prozora.
Nedugo pre nego što će se Tom i Džejk useliti u novu kuću, jedan dečak je nestao. Njegova otmica neprijatno podseća na zločine Frenka Kartera, a to budi glasine da je ovaj radio sa saučesnikom. Sada detektivi Amanda Bek i Pit Vilis moraju naći dečaka pre nego što bude prekasno, makar to značilo da se Pit opet mora u zatvoru sresti sa svojim starim neprijateljem: Šaptačem.A onda Džejk počinje da se čudno ponaša. Čuje šaputanje na prozoru...„Upečatljivo i jezivo.“ Entertainment Weekly„Odlično deluje... Ako volite da se plašite, Šaptač je prava stvar za vas.“ New York Times„Sjajno.“ Publishers Weekly„Vrhunski roman za ljubitelje Tomasa Harisa i Stivena Kinga.“ Booklist

Aleks Nort, NOĆNI ŠAPTAČ

20.05.2020.

Šaptač je prava knjiga za sve one koji vole uzbuđenje i nisu preterano plašljivi. Njen autor Aleks Nort uspeo je da stvori takvu atmosferu da ćete najveći deo čitanja provesti naježeni u iščekivanju onoga što šapatom vreba. Detaljnije

Pošalji