noćni gost

NOĆNI GOST

Heder Gudenkauf
"Noćni gost" Heder Gudenkauf triler je koji nas vodi kroz priču tokom smrtonosne oluje, kada nepozvani gost ulazi u život žene koja se u tom momentu našla sama na izolovanoj farmi.

Ne treba se plašiti mraka. Treba se plašiti čudovišta koja izlaze na svetlost.

Jednoj ženi stiže neočekivani posetilac tokom smrtonosne oluje, u ovom uzbudljivom trileru autorke bestselera New York Times-a Heder Gudenkauf.

Vajli Lark – autorka romana o stvarnim zločinima – ne uzbuđuje se što je ostala zavejana na izolovanoj farmi na koju se povukla da dovrši svoj novi roman. Prijatna vatra, potpuna tišina. Sve bi bilo savršeno da dve decenije ranije u toj istoj kući dve osobe nisu hladnokrvno ubijene, a jedna devojčica nestala bez traga.

Dok se mećava pojačava, Vajli biva zarobljena na farmi, progonjena tajnama skrivenim u zidovima kuće – njenim sopstvenim tajnama. Onda u snegu ispred kuće nalazi malo dete. Unevši dete u toplu kuću, počinje da traga za odgovorima. Ali uskoro postaje jasno da kuća na farmi nije izolovana kao što je mislila, a neko je spreman na sve da bi ih našao.

Noćna jeza pred spavanje

04.04.2023.

"Noćni gost" Heder Gudenkauf triler je koji nas vodi kroz priču tokom smrtonosne oluje, kada nepozvani gost ulazi u život žene koja se u tom momentu našla sama na izolovanoj farmi. Detaljnije

Pošalji