njeno ime je elza

NJENO IME JE ELZA

Lor Manel
Lor Manel predstavlja nežnu priču o dvoje neobičnih ljudi koje je sudbina spojila na poseban način. Njeno ime je Elza počinje kada Fransoa jednoga dana na plaži pronalazi mladu ženu bez svesti i odlučuje da je odvede svojoj kući kako bi se brinuo o njoj. Tako se oni polako upoznaju i počinju da otkrivaju svoje tajne jedno drugom. Ipak, prošlost postoji, a ko je zapravo Elza i od čega beži ostaće da se otkrije.
Podelite:

Nežna priča o dva glasa koja govore o sebi i ćute, nošena vetrom Bretanje koji njiše travu i vraća ih na obalu, brišući uspomene zrncima peska.
Kada je jednog dana rešio da provede popodne na plaži, Fransoa nije ni sanjao da će u podnožju stene pronaći mladu ženu bez svesti. Umesto da pozove pomoć, donosi impulsivnu odluku, a da ni sam nije siguran zašto: odvešće je kući da bi se brinuo o njoj.
Fransoa je postao usamljenik koji izbegava sve što podseća na ljubav, kao da ne želi više da voli. Ipak, iza te maske krije se nesebičan, plemenit čovek na čija se čvrsta ramena može osloniti, poput svetionika u tamnoj surovosti života. Kada se povređena devojka probudi, saznaće da se zove Elza, ali na svako drugo pitanje dobija nemi odgovor. Kao da je odlučila da nestane, da bude nevidljiva, da napusti svoj život. Kako vreme prolazi, ove dve neobične duše počinju da se otkrivaju, da poveravaju jedno drugom svoje tajne. Ipak, prošlost nikada ne miruje… Ko je Elza i od čega beži?

Pošalji