njegovo srce
899 rsd999 rsd
Ušteda 100 rsd (10%)
Sve cene su sa uračunatim PDV-om.
- +

NJEGOVO SRCE

Bler Holden
Bler Holden nam u knjizi Njegovo srce donosi nastavak priče o Tesi i Kolu, koji su nam poznati iz prethodnog romana Njegova devojka. Oni ne mogu jedno bez drugog, ali Tesa se plaši da ponovo otvori svoje srce i još jednom bude povređena. Međutim, Kol ne odustaje i čini sve da mu ona oprosti, istovremeno joj pomažući da se prilagodi studentskom životu koji nije baš tako lep kao što je očekivala.
novo
Podelite:

Nastavak hit romana Njegova devojka.

Tesa i Kol ne mogu jedno bez drugog, ali ne mogu ni da budu zajedno. Iako svi brinu kako razdvojenost utiče na njih, Tesa zna da je još opasnije da još jednom otvori srce za svog mangupa. Naravno, pod uslovom da to srce ikad zaceli. Međutim, Kol ne odustaje od pokušaja da dobije drugu šansu. Spreman je da kleči, preklinje i iskupljuje se do kraja života.

Koliko god bila u iskušenju da popusti, Tesa zna da to nije pametno. Pored toga, plaši se siline svojih osećanja jer zna da bi novo razočaranje moglo trajno da je uništi. Pa opet, sve češće se pita treba li ipak da veruje u izreku da ljubav pobeđuje sve.

Kao da ljubavni problemi nisu dovoljni, studentski život nije onakav kao što ga je zamišljala. Sve je novo, nepoznato i pomalo zastrašujuće. Tesa je ponovo nesigurna u sebe.

Kol je na većim iskušenima jer mora da sačuva Tesu ne samo od aveti prošlosti i grabljivica sadašnjosti već i od nje same.

Pošalji

NJEGOVO SRCEOd istog autora