njegova devojka zauvek

NJEGOVA DEVOJKA ZAUVEK

Bler Holden
Posle romana „Njegova devojka“ i „Njegovo srce“, koji su oduševili milione čitalaca, Bler Holden nam u knjizi „Njegova devojka zauvek“ donosi nastavak priče o junacima Tesi i Kolu. Pred vama je zaista neverovatna knjiga – ne oklevajte, pročitajte je što pre. Sigurno ćete odmah nakon toga poželeti da pročitate i druge knjige ove autorke.

Treći nastavak serijala Njegova devojka.
Tesa O’Koneli je devojka nesalomive volje i snage koje će joj sada biti potrebne više nego bilo kad pre.
Prošle su četiri godine otkako je upisala fakultet. Došlo je vreme da stupi u svet odraslih i počne da radi. Useljava se u stan u Njujorku potpuno izbezumljena jer će prvi put živeti sama. Primljena je u redakciju najtiražnijeg ženskog časopisa i pribojava se da je očekuje pakao poput onog u romanu Đavo nosi Pradu. Kao da to nije dovoljno, Kol nije s njom i čini joj se da će umreti bez njega.
Mladi Kol studira pravo u Čikagu. Ima toliko obaveza na fakultetu i poslu da često ne stiže da jede i spava. A sve češće ne stiženi da ispriča važne stvari Tesi. Jasno je da nema drugu devojku i da nije prestao da voli Tesu. U stvari, pošto su oboje zreliji, veza im je mirnija i stabilnija, a ljubav jača. Međutim, Kolove tajne prete da unište sve ono što je mladi par godinama gradio. I zbog toga se postavlja pitanje može li njihova veza na daljinu da uspe. Ovoga puta, sve je u Tesinim rukama.Upozorenje: Spremite se za potpuno drugačijeg Kola. Ranjiviji je i zamišljen, i dalje pomalo nepromišljen i neizbrušen, ali i ozbiljan pravnik. Sve sluti na to da bi Kol mogao biti poput vina koje što je starije, sve je bolje.

Pošalji