niko nije savršen
rasprodato

NIKO NIJE SAVRŠEN

Hemin Sunim
Internacionalni bestseler Hemina Sunima uči nas da volimo sebe uprkos svim nesavršenostima. Niko nije savršen, ali to ne znači da svet, drugi ljudi, pa čak i mi sami, ne zaslužuju ljubav. Bogato ilustrovana i puna malih mudrosti, knjiga Niko nije savršen prava je poslastica kako za oči, tako i za dušu koja nas uči kako da zavolimo sebe, svoj život is vet u kojem živimo.

Prelepo ilustrovana knjiga puna životnih mudrosti. Pomogla je milionima ljudi širom sveta da zavole sebe i prihvate činjenicu da savršenstvo ne postoji i da mu ne treba opsesivno težiti.
Da li vam se događa da se toliko trudite da nešto postignete, a kada u tome uspete, ipak niste zadovoljni? Smatrate da je sve moglo da se obavi bolje. Nastavljate tako da radite i razmišljate i često bivate razočarani. Stalno težite savršenstvu koje vam nekako uvek izmiče. Da li ono uopšte postoji i da li vam je zaista neophodno?
Kada zavolite i prihvatite sebe sa svim svojim manama i vrlinama, bićete srećniji i zadovoljniji. Volećete više i sebe i druge.

Pošalji