niko nije savršen
719 rsd799 rsd
Ušteda 80 rsd (10%)
Sve cene su sa uračunatim PDV-om.
- +

NIKO NIJE SAVRŠEN

Hemin Sunim
Internacionalni bestseler Hemina Sunima uči nas da volimo sebe uprkos svim nesavršenostima. Niko nije savršen, ali to ne znači da svet, drugi ljudi, pa čak i mi sami, ne zaslužuju ljubav. Bogato ilustrovana i puna malih mudrosti, knjiga Niko nije savršen prava je poslastica kako za oči, tako i za dušu koja nas uči kako da zavolimo sebe, svoj život is vet u kojem živimo.
Podelite:

Prelepo ilustrovana knjiga puna životnih mudrosti. Pomogla je milionima ljudi širom sveta da zavole sebe i prihvate činjenicu da savršenstvo ne postoji i da mu ne treba opsesivno težiti.
Da li vam se događa da se toliko trudite da nešto postignete, a kada u tome uspete, ipak niste zadovoljni? Smatrate da je sve moglo da se obavi bolje. Nastavljate tako da radite i razmišljate i često bivate razočarani. Stalno težite savršenstvu koje vam nekako uvek izmiče. Da li ono uopšte postoji i da li vam je zaista neophodno?
Kada zavolite i prihvatite sebe sa svim svojim manama i vrlinama, bićete srećniji i zadovoljniji. Volećete više i sebe i druge.

Pošalji

NIKO NIJE SAVRŠENOd istog autora