nevesta plantažera čaja

NEVESTA PLANTAŽERA ČAJA

Dženet Maklaud Troter
Nevesta plantažera čaja je ljubavna saga koja prati život Sofi koja je do svojih šest godina živela u Indiji na planataži čaja, a zatim je posle smrti roditelja odvedena kod tetke u Škotsku. Mnogo godina kasnije, vođena nostalgijom za mirisima i bojama Indije, ona se sa rođakom Tili vraća u zemlju svog detinjstva, ali to više nije ona ista Indija koju pamti. Tako će se ona naći pred brojnim izazovima, kao što je razotkrivanje tajne smrti svojih roditenja i nove ljubavi. Roman Dženet Maklaud Troter će nam pokazati borbu mlade žene da dođe do pravog puta za ostvarenje snova.
Podelite:

Saga o ljubavi mlade žene u Indiji dvadesetih godina prošlog veka.
Sofi je sa šest godina ostala siroče i sa plantaže čaja njenih roditelja u Indiji odveli su je kod tetke u Škotsku gde je odrastala. Mirisi, boje i sećanja iz detinjstva ostali su duboko u njoj i kad je postala mlada, buntovna devojka koja voli da izlazi i vozi motor, što je bilo neuobičajeno i smelo dvadesetih godina prošlog veka.
Zahvaljujući svojoj rođaci Tili, koja će se udati i poći u Indiju, i simpatičnim momcima Tamu i Rafiju, koje je upoznala na jednoj od svojih vožnji, Sofi će se vratiti u Indiju, u svet svog detinjstva. No Indija je u to vreme bila daleko od bajkovite zemlje iz sećanja. Džungle su previševlažne, plantaže čaja daleko u brdima, a Tam će oboleti od malarije.Sofi je suočena s mnogim izazovima. Pred njom se otvaraju tajne o misterioznoj smrti njenih roditelja. Osećanja su joj pomešana i nova ljubav koja se rađa stavlja je pred teške odluke. Spletke moćnih ljudi prete da unište sve za šta se borila. Hoće li ova mlada, lepa i emancipovana žena umeti da pronađe pravi put do ostvarenja svojih snova?

Pošalji